2014 01 konkurs

Programi udruženja koji se finansiraju iz budžeta

Po sprovedenom konkursu, predsednica gradske opštine Vračar donela je Odluku o izboru programa/projekata udruženja kojima se iz budžeta gradske opštine Vračar dodeljuju sredstva za realizaciju programa/projekata u 2016. godini. Finansiraće se realizacija 12 programa, koje će realizovati isto toliko organizacija, ukupno će se u realizaciju svih izabranih projekata uložiti 800.000 dinara sredstava iz budžeta gradske opštine Vračar.

[28. April 2016.]

dalje///

Uskršnji turnir u malom fudbalu za vračarske osnovce

2016 04 turnir3

Uskršnji turnir u malom fudbalu u kome učestvuju učesnici i učenice prvih razreda vračarskih osnovnih škola organizovan je drugu godinu za redom, ovaj put uz podršku gradske opštine Vračar. Predsednica opštine Tijana Blagojević na otvaranju turnira poželela je svim učesnicima i učesnicama turnira sreću u borbi za prvo mesto, i poručila je da je najvažnije da pobedi fer plej i drugarstvo.

[27. April 2016.]

dalje///

Uzroci i posledice

2016 04 uyroci posledice25

Večeras otvaramo jednu angazovanu izlozbu. Pre dva dana, ovde su bila tri biračka mesta, građani su se izjašnjavali o političkim programima i političkim strankama. Autori koji večeras izlažu poručuju nam da onaj koji ima silu i moć, taj i odlučuje, a drugi trpe posledice njegovih odluka. Pred nama je jedna društveno angažovana izložba, koja nas upućuje da ozbiljno razmislimo o društvenim procesima i o sopstvenom angažovanju, željni smo da nam istinski umetnički sadržaji ispune duh i dušu - istakla je članica Veća Aleksandra Jovanović.

[26. April 2016.]

dalje///

Pripreme za rekonstrukciju fasada

2016 04 predmeri4

Predsednica opštine dr Tijana Blagojević potpisala je ugovore sa prvom grupom predsednika skupština – saveta stambenih zgrada o  izradi predmera i predračuna radova koje je potrebno izvesti radi rekonstrukcije fasada stambenih zgrada. Ugovori su potpisani sa skupštinama zgrada u Baba Višnjinoj 29, Kičevskoj 8, Beogradskoj 44b, Kneginje Zorke 38 i 64, Kneza Miloša 15 i 19, Makenzijeva 28 i 32, Mileševska 38, Sime Igumanova 18 Svetozara Markovića 12 i Kumanovska 2b.

[26. April 2016.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

Ozakonjenje objekata Politika kvaliteta

Građanski vodič kroz budžet

Građanski vodič kroz budžet

Odgovorno i pošteno

Odgovorno i pošten

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednicom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednicu

pitajte predsednika

Građevinske dozvole objedinjena procedura

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

Omladinsko pozorište Dadov

atm

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sporta

Sport
<

Finansiranje udruženja

Udruženja
>

 

NALED
-->

Konkurs za projekte u kulturi

poziv za preduzetnike