2015 07 bazen

Ekipa je na Vračaru!

Raspust uveliko traje, a i leto pokazuje svoje pravo lice. Visoke temperature mame na kupanje. 

Nekada je grad Beograd partnerski sa našom opštinom brinuo o najmlađim sugrađanima i sugrađankama tako što je obezbeđivao besplatno plivanje za vračarske đake. Nažalost, to više nije slučaj, jer je grad Beograd ukinuo besplatno plivanje za vračarske đake!

Za tazliku od "Šumica" kojem je grad Beograd u 2014. godini dao 15,5 miliona dinara, i JP "Sportski centar Novi Beograd" kojem je u 2014. godini dodeljen iznos od skoro 21,5 miliona dinara, Sportsko rekreativno obrazovni centar "Vračar" su ukinuta sredstva u iznosu od 5,5 miliona dinara za korišćenje bazena od strane vračarskih osnovnih i srednjih škola. 

Godinama gradimo međusobno poverenje, pratimo vaše rezultate u školi, brinemo da kao vračarski đaci učite u uslovima koji su što sličniji vašim vršnjacima svuda u savremenom svetu. Ponosimo se vašim uspesima, podstičemo vas da budete još bolji i želimo da odrastate stvarajući zdrave navike, koje mogu samo da pomognu da vam život bude lepši. 

Iako je opštinska kasa skromnija nego ikada, vaša opština Vračar obezbedila je sredstva koja će vam omogućiti da besplatno plivate u bazenu Sportsko rekreativno obrazovnog centra "Vračar". Za nas je važno da uživate i kvalitetno provodite vreme tokom raspusta.  

Besplatno korišćenje bazena je dva puta nedeljno, ponedeljkom i sredom od 10 do 18 časova. 

Ukoliko želite da koristite besplatne termine za vračarske đake, potrebno je da dođete u opštinu Vračar, Njegoševa 77 na drugi sprat. Ponesite sa sobom đačku knjižicu i potvrdu roditelja da znate da plivate. Povedite sa sobom vaše drugarice i drugove sa Vračara, da i oni uzmu propusnice za bazen.

[27. Jul 2015.]

dalje///

Uredite svoj dom tehnikom Feng šui

2015 07 fengsui

Šta je Feng šui, kako urediti dom da biste živeli u harmoniji, kako se zaštiti od štetnih zračenja u domu - o ovoj temi možete učiti i razgovarati na radionici koju vodi Snežana Turina, a koja će se održati u opštini Vračar.

[24. Jul 2015.]

dalje///

Prva letnja radionica Fondacije za talente

2015 07 talenti1

Đaci koji vole da slikaju i vajaju pohađali su prvu letnju likovnu radionicu Fondacije za talente. Dolazili su svakodnevno, upoznali su nove drugare, uživali u slobodi stvaralaštva i naučili mnogo. Njih trideset petoro su naučili kako se prave kolaži, crta olovkom,kako se vaja, naučili su i druge tajne likovnosti. U Knjigu utisaka u stihu i u prozi đaci su  upisali  svoje oduševljenje.“Mnogo toga smo naučili iz sveta crtanja i hvala vam što ste preneli vaš čarobni prah   na mene“ – upisao je Orlović koji živi u Americi, a letnji raspust je delom proveo i u likovnoj radionici.

[21. Jul 2015.]

dalje///

Nagrade za zeleni Vračar

2015 07 zeleni beograd4

Na završnoj svečanosti " Za zeleniji Beograd" u organizaciji JKP " Zelenilo Beograd" kandidatima sa opštine Vračar su dodeljene dve nagrade. 
Prva nagrada za najlepše uređeno školsko dvorište je dodeljena OŠ " NH Dušan Dugalić", Đerdapska 19, a treća nagrada za najlepšu zelenu površinu ispred poslovnog prostora, Sun hostelu d.o.o., Novopazarska 25. 


U ime opštine Vračar zahvalnicu za podršku akciji primila je članica Veća, Mirjana Mitrović.

[20. Jul 2015.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednicom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednicu

pitajte predsednika

Građevinske dozvole objedinjena procedura

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Preuzmite e-info zahtev za elektronsko obaveštavanje o statusu predmeta

prijava

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

Direkcija za javni prevoz grada Beograda

atm

Omladinsko pozorište Dadov

atm

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sporta

Sport

 

ZAJEDNO

 

NALED
<

Konkurs za projekte u kulturi

poziv za preduzetnike

Konkurs za udruženja

poziv za preduzetnike