2015 09 prvak 47

Svečanosti za vračarske prvake

Dragi prvaci, dragi roditelji, znam da prvi septembar unosi posebno uzbuđenje u porodice đaka prvaka. Verujem da ćete se dobro snaći, lepo družiti sa vršnjacima i uspešno učiti. I trudite da što više učite, jer živimo u veku znanja, ono će vam omogućiti da budete uspešni u životu. Mi odrasli ćemo vam obezbediti najsavremenija učila: vračunare, nagradićemo vas za uspehe,a biće i iznenađenje – prva olimpijada za đake prvake,poručila je predsednica opštine dr Tijana Blagojević novoj generaciji prvaka u OŠ „Kralj Petar II Karađorđević“.

[1. Septembar 2015.]

dalje///

Prvak sa Vračara

2008 09 prvak sa vracaraOpština Vračar se godinama trudi da đake maksimalno motiviše i olakša im boravak u školi kako bi svoje vreme koristili za najvažnije, za učenje, a oni najbolji bili dodatno nagrađeni za svoj trud. Paketići dobrodošlice u vračarske škole koje svaki prvak dobija su početak tradicionalnih akcija podrške vračarskim đacima. Paketiće će svim prvacima uručiti predsednica opštine dr Tijana Blagojević, zamenik predsednika opštine Đorđe Belamarić, članovi i članice veća i predstavnici Sosijete Ženeral banke koja je partner Opštine u nabavci paketića za prvake.

[1. Septembar 2015.]

dalje///

Radionice Fondacije za talente Vračara

2015 08 talentii6

Fondacija za talente Vračara je od 17. avgusta organizovala u Galeriji „Božidarac 1947“ drugu likovnu radionicu i to na veliku radost dece i roditelja Vračara. Polaznici imaju još jednu priliku da sadržajno provedu letnji raspust, da se upoznaju sa novim likovnim tehnikama, da se druže i razvijaju svoj talenat.

[21. Avgust 2015.]

dalje///

Prijave za turnir „3 na 3 na Čuburi“

2015 08 basket

Kancelarija za mlade gradske opštine Vračar organizuje tradicionalni turnir u basketu „3 na 3 na Čuburi“, u subotu 05. septembra 2015. godine. Turnir će se kao i prethodnih godina održati na košarkaškim terenima u Čuburskom parku. Početak je zakazan za 10 časova.

Prijave timova od četiri igrača (3 + 1), od 18 do 30 godina, kao i sa imenom tima, poslati na adresu kzm.go.vracar@gmail.com do 03. septembra 2015. godine.  

[20. Avgust 2015.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednicom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednicu

pitajte predsednika

Građevinske dozvole objedinjena procedura

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Preuzmite e-info zahtev za elektronsko obaveštavanje o statusu predmeta

prijava

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

Direkcija za javni prevoz grada Beograda

atm

Omladinsko pozorište Dadov

atm

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sporta

Sport

 

ZAJEDNO

 

NALED
<

Konkurs za projekte u kulturi

poziv za preduzetnike

Konkurs za udruženja

konkurs za udruzenja