2015 07 bazen

Ekipa je na Vračaru - besplatni termini za plivanje

Dragi školarci i školarke, 

Godinama gradimo međusobno poverenje, pratimo vaše rezultate u školi, brinemo da kao vračarski đaci učite u uslovima koji su što sličniji vašim vršnjacima svuda u savremenom svetu. Ponosimo se vašim uspesima, podstičemo vas da budete još bolji i želimo da odrastete stvarajući zdrave navike, koje mogu samo da vam pomognu da vam život bude lepši. 

Iako je opštinska kasa skromnija nego ikada, vaša opština Vračar obezbedila je sredstva koja će vam omogućiti da besplatno plivate u bazenu Sportsko rekreativno obrazovnog centra "Vračar". Za nas je važno da uživate i kvalitetno provedete slobodno vreme. 

Besplatno korišćenje bazena za osnovce i srednjoškolce je dva puta nedeljno, subotom od 12 do 13 časova i nedeljom od 9 do 10 časova. 

Ukoliko želite da koristite besplatne termine za vračarske đake, potrebno je da dođete u opštinu Vračar, Njegoševa 77 na drugi sprat radnim danima od 10 do 13 časova. Ponesite sa sobom đačku knjižicu i potvrdu roditelja da znate da plivate. Povedite sa sobom i vaše drugarice i drugove sa Vračara, da i oni uzmu propusnice za bazen. 

[4. Februar 2016.]

dalje///

Izložba australijske i srpskih slikarki

2016 01 australija9

Izložba slika posvećena australijsko srpskom prijateljstvu je deo ciklusa izložbi međunarodne razmene Kulturne asocijacije Beograda u saradnji sa opštinom Vračar. Posebna nam je čast što je večeras sa nama i ambasadorka Australije u Beogradu Džulija Fini. U ovom ciklusu izložbi već su izlagali slikari iz Francuske, Brazila, Južnoafričke Republike. Kontakt sa kulturom sa različitih kontinenata, nova iskustva i umetnička saznanja uvek nas obogaćuju, daruju nam novo, plemenito i izazovno. Poseban je to doživljaj i za autorke čije su slike različite po tehnici i tematici, ali ipak nam pružaju jedinstven doživljaj lepog – istakla je članica Veća Aleksandra Jovanović.

[3. Februar 2016.]

dalje///

„Vračarski solisti“ deset godina sa nama

2016 01 solisti2

Svetosavske svečanosti na Vračaru završiće se proslavom jubileja – deset godina nastupa hora „Vračarski solisti“, koji se prvih godina zvao „Dame sa Vračara“. Svake godine „Vračarski solisti“ nastupali su i u našoj opštini, uvek ste nam dragi gosti, virtuoznim izvođenjem duhovne i klasične muzike, pod dirigentskom palicom Amalije Milaković  podarite nam  lepotu i zanos umetnosti – istakla je predsednica opštine dr Tijana Blagojević koja je čestitala horu prvu deceniju rada.

[29. Januar 2016.]

dalje///

Žene u politici

2016 01 kzrp1

U susret lokalnim izborima, Kancelarija za ravnopravnost polova naše opštine pokreće pitanja učešća žena u politici: „Kvota za žene“, koje su koristi od veće zastupljenosti žena u odlučivanju, na koje prepreke žene nailaze u bavljenju javnim poslom, iskustva i praksa Vračara u uključivanju žena  u politiku - to su teme današnjeg razgovora,  – istakla je Snežana Milčić  koordinatorka Kancelarije za ravnopravnost polova, a zatim dala reč uvodničarkama – predsednici opštine dr Tijani Blagojević i članici Veća Aleksandri Jovanović.

[28. Januar 2016.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

Ozakonjenje objekata

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednicom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednicu

pitajte predsednika

Građevinske dozvole objedinjena procedura

gradjevinska dozvola objedinjena procedura

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

Omladinsko pozorište Dadov

atm

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sporta

Sport

Konkurs za projekte u kulturi

poziv za preduzetnike