prol

Stiglo je proleće – uredimo Vračar

Sa prvim sunčanim danima, opština Vračar u saradnji sa građanima organizuje tradicionalnu akciju prolećnog uređenja Vračara. Kako bi naš komšiluk zablistao, pozivamo sve Vračarke i Vračarce da predlože zelene površine koje treba urediti i da nam se priključe u uređenju, koje počinje u subotu, 26. aprila 2014. godine. Vi donesite grabulje, ašove, metle i četke, a mi iz opštine pomoći ćemo da stvorimo jedan lep zeleni kutak.

Od danas, pa sve do subote, 19. aprila 2014. godine, skupštine stanara zgrada mogu na telefon Kol centra opštine Vračar 360-2-380 ili na adresu kolcentar@vracar.rs da prijave lokacije sada zapuštenih malih zelenih površina koje treba urediti. Takođe, prijavite nam i kada i gde ćete izneti stare stvari, javite lokacije divljih deponija, napuštenih automobila, zapušenih slivnika. Prijavite svaki komunalni nered koji ruži naš Vračar.

[14. April 2014.]

dalje///

Lokacije za manifestacije na Svetosavskom platou

lok

Komisija za donošenje odluka o manifestacijama gradske opštine Vračar raspisala je oglas za sprovođenje postupka za određivanje korisnika lokacije za održavanje manifestacija na teritoriji gradske opštine Vračar, platoa ispred Hrama Svetog Save, u periodu od 17. maja do 30. maja 2014. godine. 

[14. April 2014.]

dalje///

Kreacije u tehnici pačvorka

pach1

Tkanina je oplemenila naš izložbeni prostor.Tople boje, sklad materijala i oblika, svaki izloženi komad je lep za sebe, a svi zajedno su dali skladnu celinu, kakva je i grupa 5 plus. Ova izložba je primer kako se sa mnogo talenta, kreacije i nadasve truda, može izraziti sopstveni umetnicčki poriv i napraviti umetničko delo koje će ukrasiti svaki prostor. Zato mi je posebno zadovoljstvo što u ovim danaima uoči praznika, kada se budi priroda i slavi radost života, mi otvaramo izložbu koja pleni bojom, skladom i optimizmom, a afirmiše u najboljem značenju te reči umeće ženskih ruku – rekla je članica veća Aleksandra Jovanović na otvaranju izložbe radova grupe 5 plus. 

[11. April 2014.]

dalje///

Mali velemajstor

sah4

Pozdravljam šahiste iz osnovnih škola Vračara, većina vas danas igra prvu partiju sa majstorom FIDE, danas je to Dragan Marić. Budite hrabri i predvidite buduće poteze, želim vam da i u šahu i u životu budete velemajstori – poruka je koju je zamenik predsednika opštine Aleksandar Ivanović uputio mladim vračarskim šahistima na početku simultane partije šaha u kojoj su se takmičila 24 učenika. 

[11. April 2014.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednikom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednika

pitajte predsednika

 

dozvola

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Preuzmite e-info zahtev za elektronsko obaveštavanje o statusu predmeta

prijava

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

 

I roditelji se pitaju

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sportista

Sport

 

ZAJEDNO

 

NALED