eko3

Plastičnu ambalažu nosimo na reciklažu

Udruženje Prijatelji dece organizovalo je u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vračar“ i osnovnim školama „Svetozar Marković“ i „Jovan Miodragović“ ekološku akciju „Ne plastičnu kesu, nosi platneni ceger“. Članica Veća Tamara Tripić poručila je deci da uvek treba čuvati prirodu, baviti se ekologijom, da su ovakve akcije dobar način da pouče i svoje vršnjake i starije kako se čuva čisto životno okruženje i da će ih opština Vračar uvek podržavati u akcijama kojima se promoviše zdrava i uredna okolina, jer je to deo boljeg života na našoj opštini.

[31. Oktobar 2014.]

dalje///

Seniorima od srca na dar

konc7

Želim vam prijatno veče uz program koji je pripremila Kancelarija za nacionalne manjine, srećna sam što su i u publici i među izvođačima programa učesnici svih generacija, tako da ćemo zajedno obeležiti završetak meseca posvećenog seniorima – poručila je predsednica Skupštine dr Tijana Blagojević. Zatim su solisti, horovi, orkestri i folklorne grupe izveli raznovrstan program iz kulturne tradicije nacionalnih manjina koje žive na Vračaru.

[29. Oktobar 2014.]

dalje///

25. na Vračaru posvećen servisima podrške

nb1

Oktobarski „25. na Vračaru“ otvorio je važno pitanje servisa podrške građanima i građankama na lokalnom nivou koje organizuju nevladine organizacije i jedinice lokalne samouprave. O ovoj temi razgovaralo se na okruglom stolu „Servisi podrške građanima i građankama – lokalna perspektiva“ koji je Kancelarija za ravnopravnost polova gradske opštine Vračar realizovala u saradnji sa Udruženjem građana Zajedno zajedno. Fokus razgovora bio je na onim uslugama i servisima koje lokalna samouprava realizuje, odnosno može da realizuje, a ne potpadaju pod njene obavezne nadležnosti.

[25. Oktobar 2014.]

dalje///

Knjiga o dobroti Branke Veselinović

knjiga5

Uoči Beogradskog sajma knjiga, glumica Branka Veselinović predstavila je „Knjigu o dobroti“, koju je priredila od najlepših dečijih crteža i pesama, stihova Ljubivoja Ršumovića, Pere Zupca, Duška Trifunovića i sopstvenih stihova posvećenih plemenitosti, dobroti, životnoj radosti. U predstavljanju „Knjige o dobroti“ učestvovale su glumice Rada Đuričin i Mirjana Vukojičić i slikar Petar Todorović.

[22. Oktobar 2014.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČAR



standardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednikom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednika

pitajte predsednika

 

dozvola

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Preuzmite e-info zahtev za elektronsko obaveštavanje o statusu predmeta

prijava

Video galerija

youtube

Poziv za preduzetnike

poziv za preduzetnike

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

 

I roditelji se pitaju

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sportista

Sport

Finansiranje udruženja

Udruženja

 

ZAJEDNO

 

NALED