konc2

Solistički koncert Emilije Kortus

Fakultet muzičke umetnosti Beogradskog univerziteta i opština Vračar organizovali su solistički koncert vilonistkinje Emilije Kortus, studentkinje četvrte godine iz klase prof. Marije Špengler. Kao klavirska podrška nastupio je Luka Mihailo Jović, takođe student četvrte godine FMU u klasi prof. Jokut Mihailović. Za izvođenje kompozicija Baha, Lipicera, Mocarta, Paganinija i Sibelijusa nagrađeni su burnim aplauzom publike. 

[18. Jul 2014.]

dalje///

Lakše do posla

lp4

Programom „Lakše do posla“ koji se realizuje u saradnji sa NU „Božidar Adžija“ gradska opština Vračar pruža podršku svojim nezaposlenim sugrađanima da nauče dodatne veštine i steknu nova znanja. Kako biste bili konkurentni na tržištu rada i imali bolje kvalifikacije za zaposlenje, omogućili smo da učite strane jezike, poslovnu primenu računara i knjigovodstvo. Vi ste pokazali da ste voljni da se usavršavate, samim tim i da želite da uradite sve da steknete što bolje preporuke i kvalifikacije. Ceneći te vaše osobine, vreme i trud koje ste posvetili dodatnom obrazovanju, predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović  potpisao je pismo preporuke budućem poslodavcu – istakao je član Veća Nebojša Milićević koji je uručio diplome i pismo preporuke učesnicima programa „Lakše do posla“. 

[18. Jul 2014.]

dalje///

Bojovićevi i Mišićevi dani

boj7

U spomen na slavne srpske vojvode Petra Bojovića i Živojina Mišića predsednica Skupštine dr Tijana Blagojević položila je cveće na spomenik vojvodi Bojoviću. Cveće su položili članovi porodice Bojović,  predsednici Opštinskog, Gradskog i Republičkog odbora Saveza potomaka ratnika Srbije od 1912 – 1914. godine i Kola srpskih sestara. 

[16. Jul 2014.]

dalje///

Vračarsko hvala volonterima i donatorima

hvl6

Zahvaljujući donatorima i volonterima, širom Srbije je dostavljena pomoć ljudima kojima je poplava ugrozila živote i imovinu. Ujedinila nas je želja i istinska ljudska potreba da pomognemo ugroženima, da pružimo svaku moguću podršku kada je to bilo najpotrebnije, pokazali smo da su Vračarci plemeniti i solidarni ljudi i zato vam svima kažem hvala, a u ime opštine uručujem „Vračarsko hvala“ – rekao je predsednik opštine Branimir Kuzmanović, zahvaljujući volonterima i donatorima koji su najviše radili na prikupljanju i distribuciji pomoći poplavom ugroženim područjima.

[10. Jul 2014.]

dalje///

VIDEO GALERIJA OPŠTINE VRAČARstandardno / uvećano

ћирилица / latinica

mapa sajta

štampanje strane

twit

 

Politika kvaliteta

Na kafu sa predsednikom

na kafu s predsednikom

Pitajte predsednika

pitajte predsednika

 

dozvola

 

kol centar

Naručite dokumenta

telefonom email-om

Preuzmite e-info zahtev za elektronsko obaveštavanje o statusu predmeta

prijava

Video galerija

youtube

Sertifikati

sertifikati

 

Urbanizam

Kvalitet vazduha na Vračaru

atm

 

I roditelji se pitaju

Informator o radu gradske opštine Vračar

informator

 

Urbanizam

 

skupština

Finansiranje sportista

Sport

Finansiranje udruženja

Udruženja

 

ZAJEDNO

 

NALED